0883 47 18 42 office@hira-tur.com

За нас

Разберете повече за нас

Хира Тур ООД

Резервирайте вашата почивка екскурзия или самолетен билет за желаната дестинация! Хира Тур е специализирана и в индивидуално обслужване на клиенти с най-разнообразни интереси и желания. Харесайте ни във Фейсбук за да сте винаги информирани за най-новите ни предложения.

Екскурзии100%
Почивки100%
Ваканции100%
ТОП Оферти100%

Хира Тур” е лицензиран туроператор, с удостоверение за регистрация № РК-01-6796.

Ние oт Trip Advice  предлагаме на нашите клиенти  и партньори,следните услуги:

  • Продажба на самолетни билети на редовни, чартърни и low cost авиокомпании- гарантирано най-ниски цени!
  • Индивидуални и организирани турове и екскурзии -голямо разнообразие от автобусни и самолетни програми за Европа, Азия, Африка, Америка и Австралия.
  • Почивки в България и чужбина, с организиран или със собствен транспорт, за всеки сезон
  • Круизи: речни и морски, на най-големите круизни компании в света.
  • Специализиран туризъм: релаксиращи, разкрасяващи и оздравителни програми в най-добрите СПА и БАЛНЕО хотели, медицински центрове и клиники; Специално разработени турове с дегустации на вина в най-добрите изби и запознаване с винопроизводители получили световна известност и признание.
  • Транспортни услуги: групови и индивидуални трансфери, наем на автобуси и микробуси, rent-a-car
  • Застраховки: предлагаме всички видове туристически застраховки

Нашите Услуги

Ние от Хира Тур, знем колко ценно е вашето време, за това сме се погрижили, чрез нашия сайт най-бързо и лесно Вие сами, да резервирате в реално време, самолетен билет, хотел или круиз. Да предоставим избор при начина на плащане: в брой, по банков път или с кредитна карта. Да получите електронни  самолетени билети, електронни ваучери за хотелско настаняване, почивка или автомобили под наем, електронни билети за круиз и електронни фактури.

Доверявайки се, на нашият професионален екип, ние със сигурност можем да твърдим,че ще получите най-доброто предложение за туристическа услуга, на най-преференциална цена, за най-кратък период от време, при най-изгодни условия, за вашето бизнес  пътуване или ваканция!

500+ Дестинации

Гаранция за най-добра цена

Страхотно обслужване на клиентит

Супер бърза резервация